Tocanita de hribi cu smantana

Tocanita de hribi cu smantana

Ingrediente:
1 ceapa mare
500 grame hribi curatati, spalati si taiati cubulete potrivite
300 ml smantana dulce
marar proaspat dupa gust
ulei de masline
sare, piper

Ceapa tocata se va inabusi cateva minute in ulei de masline amestecat cu 1 pahar de apa.

Se adauga hribii si se lasa la foc mic, cu capacul pus in jur de 30-40 de minute. Amestecam din cand in cand si nu este nevoie sa adaugam apa pentru ca ciupercile vor lasa suficienta.

Se adauga si smantana lichida, potrivim gustul de sare si piper si lasam in continuare la foc mic pana cand smantana incepe sa se ingroase si capata consistenta unui sos cremos.

La final, marar proaspat din belsug si veti avea parte de un pranz sau o cina de senzatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *