Tocanita de cartofi cu pipote si inimi de pui

Tocanita de cartofi cu pipote si inimi de pui

Ingrediente:
500 grame pipote si inimi de pui
1 kg cartofi
1 ceapa mare
1 morcov
1 ardei kapia mic
100 ml suc de rosii sau bulion
1 foaie de dafin
ulei de masline
sare, piper
patrunjel si marar dupa gust

Pipotele si inimile spalate si curatate foarte bine se vor pune la fiert in oala sub presiune pentru aproximativ 30 de minute din momentul in care incep sa fiarba. In felul acesta vor fi foarte fragede.

Intre timp, legumele se curata si se taie dupa preferinta.

Cand

pipotele si inimile sunt gata, vom inabusi ceapa, ardeiul si morcovul in ulei de masline amestecat cu putina zeama in care a fiert carnea.

Adaugam cartofii, pipotele si inimile si zeama in care acestea au fiert cat sa le acopere bine.

Cand incep sa fiarba, punem bulionul si foaia de dafin, acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana cand totul este bine patruns. Daca e cazul, completam cu zeama de carne.

La final condimentam cu sare, piper si verdeata.

Sa va fie de folos reteta noastra de astazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *