Tocanita de cartofi cu pipote si inimi de pui

Tocanita de cartofi cu pipote si inimi de pui

Ingrediente:
1 kg cartofi albi
1 ceapa
1 morcov
1/2 patrunjel
1 felie subtire de telina
1/2 ardei kapia
100 grame soia felii
bulion, suc de rosii sau 1-2 rosii potrivite, curatate de coaja si tocate marunt
ulei de masline
patrunjel frunze dupa gust
sare, piper, boia dulce
2 foi de dafin
boabe de piper

Prima data ne vom ocupa de soia. Feliile se vor pune la fiert aproximativ 30 de minute impreuna cu 1 foaie de dafin si boabele de piper.

Cat timp fierbe soia, curatam si tocam legumele dupa preferinta, cartofii se vor taia cubulete.

Inabusim 5 minute legumele, mai putin cartofii, in ulei de masline amestecat cu un pahar de apa.

Adaugam si cartofii, acoperim cu apa.
Cand incep sa fiarba, adaugam soia si sucul de rosii ,oar spre final foaia de dafin.

Lasam la foc mic pana cand totul este bine fiert, iar zeama a scazut destul de mult.

Condimentam tocanita cu sare, piper, putina boia si frunze de patrunjel.

Sa aveti o zi frumoasa si spor in toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *