Tocanita de cartofi cu naut

Tocanita de cartofi cu naut

Ingrediente:
1 kg cartofi
1 ceapa mare sau 1 legatura ceapa verde
1 morcov
1 patrunjel
1 tija de apio sau 1 felie subtire de telina
200 grame naut fiert
100-200 ml suc de rosii
ulei de masline
marar dupa gust

Spalati si curatati legumele, apoi taiati-le dupa preferinta.

Ceapa, morcovul, patrunjelul si apio se vor inabusi 5 minute in ulei de masline amestecat cu apa, dupa care se adauga si cartofii taiati cubulete potrivite.

Acoperiti cu apa si lasati sa fiarba in jur de 40-50 de minute, pana cand legumele sunt moi.

Puneti apoi in oala sucul de rosii si nautul si mai lasati sa dea cateva clocote.
La final se condimenteaza cu marar din belsug.

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *