Tarta de cartofi cu piept de pui si cascaval

Tarta de cartofi cu piept de pui si cascaval

Ingrediente:
3 cartofi mari
100 grame piept de pui fiert tocat marunt
1/2 morcov
2-3 bastonase ardei rosu
1 ceapa verde, doar frunzele
1 ou
30 grame cascaval cubulete
1 ou
1 cub de unt + pentru uns forma
oregano dupa gust

Preincalzim cuptorul la 190 de grade.

Cartofii si morcovul se fierb, apoi se paseaza grosier.

Se adauga celelalte ingredinete: untul, carnea de pui tocata, ardeiul cubulete, frunzele de ceapa si se lasa putin sa se racoreasca.

Adaugam si cascavalul, apoi oul batut si se omogenizeaza totul.
Condimentam cu oregano.

Ungem cu putin unt un vas termorezistent, punem compozitia in el si dam la cuptor in jur de 30 de minte.
Cu 10 minute inainte de a scoate, presaram putin cascaval.

Va iesi o tarta super, super buna cu care sigur ii veti impresiona pe toti.

Sa aveti o zi reusita, gurmanzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *