Tarta cu kaki si mascarpone

Tarta cu kaki si mascarpone

Si iata ca am mai pregatit o tarta mai mult decat DE-LI-CIOA-SA!
Asa este de aromata si de fina, nici nu zici ca e ceva atat de usor de pregatit.
Ca sa nu mai spun ca aveti nevoie de cateva ingrediente simple, dar mascarponele acela isi merita toti banii in tarta cu pricina.
Puteti adauga si ricotta, nu zic nu, dar cu mascarpone e de vis!

Ingrediente:
1 ou
140 grame iaurt cremos cu 4.5% grasime
130 grame mascarpone
3 linguri cu varf faina
1 kaki
1 lingurita miere
un praf de vanilie (optional)
ulei de cocos pentru uns forma

Preincalziti cuptorul la 180 de grade.

Curatati de coaja kaki si taiati-l cubulete.

Bateti oul ca pentru omleta, apoi incepeti si adaugati celelalte ingrediente: mascarponele, iaurtul, faina, mierea si vanilia.

Omogenizati bine dupa fiecare ingredient adaugat.

La final puneti si cubuletele de kaki, dar pastrati cateva.

Ungeti cu ulei de cocos un vas de yena sau orice alta forma termorezistenta, puneti compozitia in vas, apoi presarati cubuletele de kaki pe care le-ati oprit.

Bagati la cuptor 30-35 de minute sau pana se rumeneste frumos.

Nu-i asa ca este delicioasa?
Hai sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *