Tarta cu dovleac placintar si goji

Tarta cu dovleac placintar si goji

Am facut zilele trecute dovleac placintar la cuptor si mi-au ramas vreo 2 felii pe care nu as fi vrut sa le arunc. Asa ca mi-a venit ideea acestei tarte cu dovleac, la care am adaugat si cateva goji.

Daca nu sunteti fan goji, atunci se pot inlocui cu stafide, merisoare sau orice alte fructe deshidratate aveti prin camara.
Rezultatul va fi acelasi: ceva bun si rapid.

Ingrediente:
5 linguri cu piure de dovleac placintar copt
100 grame branza de vaci
60 ml lapte
1 ou
2 linguri cu gris
cateva goji
ulei de cocos pentru uns forma

Preincalziti cuptorul la 180 de grade si ungeti cu putin ulei de cocos un vas termorezistent.

Bateti oul cu laptele, apoi turnati amestecul peste dovleacul placintar copt si facut piure.
Incorporati apoi branza de vaci, grisul si goji.

Lasati amestecul sa se odihneasca 10 minute, timp in care grisul se va hidrata putin.

Puneti in forma unsa cu unt de cocos si bagati la cuptor pana se rumeneste, cam 25-30 de minute.

Ei, ce ziceti? Nu-i asa ca ar fi fost pacat sa aruncam dovleacul copt?

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *