Tarta cu branza de vaci si spanac

Tarta cu branza de vaci si spanac

Nu am mai gatit de ceva vreme spanac, asa ca astazi m-am gandit sa il folosesc. Dar ce sa vezi? Nu aveam suficient pentru o mancare adevarata, deci va poftesc la o improvizatie: tarta cu branza de vaci si spanac. Si sa stiti ca nu e rea deloc. Ba chiar as putea spune ca este foarte buna, o reteta demna de luat in calcul, parol😀

Ingrediente:
300 grame branza de vaci
1 mana buna cu spanac tocat
2 oua
200 grame iaurt
4 linguri cu faina
ulei de masline pentru uns forma
marar dupa gust

Preincalziti cuptorul la 180 de grade si ungeti un vas termorezistent cu foarte putin ulei de masline.

Amestecati branza de vaci cu iaurtul, apoi adaugati ouale batute spuma cu furculita.
Incorporati si faina, amestecand bine dupa fiecare lingura, apoi spanacul tocat si condimentati cu marar proaspat tocat.

Turnati compozitia in vasul uns cu ulei de masline si bagati 30 de minute la cuptor sau pana capata o crusta frumoasa pe deasupra.

Hai ca a iesit o bunatate si mai multe nu!
Pofta buna sa aveti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *