Tarta cu branza de vaci si morcov

Tarta cu branza de vaci si morcov

Poate ca suna complicat si va este frica sa va apucati sa pregatiti o tarta cu un copil mic prin bucatarie. Dar va garantez ca aceasta tarta cu branza de vaci si morcov se face atat de repede, incat nici nu o sa va vina sa credeti. Unde mai pui ca este si foarte buna si sanatoasa. Deci merita toata “osteneala”😀

Ingrediente:
2 oua
30 ml lapte
1 lingura iaurt
100 grame branza de vaci
1 morcov mic
4 linguri cu faina
oregano dupa gust
ulei de cocos/ ulei pentru uns tava

Preincalziti cuptorul la 180 de grade si ungeti cu putin ulei un vas termorezistent.

Curatati morcovul de coaja, dati-l pe razatoarea mica si scurgeti-l de zeama.

Mixati bine cele 2 oua cu mixerul apoi adaugati laptele si iaurtul. Continuati sa le amestecati pret de cateva minute.

Adaugati apoi branza de vaci, morcovul, iar la final faina, amestecand bine dupa fiecare lingura sa nu se formeze cocoloase.

Condimentati totul cu oregano si puneti tarta in vasul uns cu unt de cocos.

Bagati la cuptor 25-30 de minute sau pana capata o crusta aurie la suprafata si pe margini.

Este extraordinar de buna. Se poate servi atat calda, cat si rece. Merge foarte bine cu un sos de iaurt cu oregano.

Sa aveti o zi frumoasa, gurmanzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *