Salata colorata de paste cu legume

Salata colorata de paste cu legume

Ia priviti ce mai salata colorata de paste cu legume am facut. Pe langa faptul ca arata intr-un mare fel, este si foarte buna si satioasa. Ca sa nu mai spun ce repede se face. Incercati-o si voi, chiar astept sa imi spuneti parerea voastra.

Ingrediente:
250 gr paste colorate
1 ceapa verde
1 rosie mai mare
1 ardei rosu kapia
2 castraveti
150 gr porumb
6-7 masline desarate
ulei de masline
oregano si busuioc pentru aroma

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg de apa si se lasa deoparte.

Legumele se spala, se curata, apoi se taie dupa preferinte. Ceapa se taie solzisori, ardeiul, castravetele si rosia felii subtiri, la fel si maslinele.

Amestecati legumele astfel taiate cu pastele, adaugati si porumbul, stopiti totul cu ulei de masline si condimentati cu oregano si busuioc pentru aroma.

Amestecati si lasati putin sa se intrepatrunda aromele. Stiu ca asta cu intrepatrunsul aromelor este ca un cliseu, dar pentru salata in cauza chiar se aplica. Este mult mai buna daca o lasam 10 minute si o savuram dupa aceea.

Sa aveti pofta, micilor gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *