Quesadilla cu legume

Quesadilla cu legume

Acum ceva vreme am vazut pe un site de gastronomie o bunatate de quesadilla, dar mult mai elaborata si cu ingrediente mai sofisticate.

Cum eu nu am tare mult timp la dispozitie, dar voiam neaparat sa fac si eu ceva asemanator, am adaptat reteta si mi-a iesit asa ceva.

Trebuie sa recunosc, a intrat in topul preferintelor, chiar daca este doar cu legume. De atunci am facut-o de nenumarate ori, in diverse combinatii, dar cea pe care vreau sa v-o prezint a avut cel mai mare succes.

Incercati-o si voi in varianta mea sau poate aveti alte idei pe care va rog sa mi le impartasiti.

Ingrediente:
1 lipie/ wrap
2-3 bastonase de ardei rosu
2-3 felii rosii
1 lingura porumb
2-3 masline desarate si feliate
1 lingura mozzarella rasa
oregano dupa gust
ulei de masline pentru uns tava

Porniti aragazul si dati focul foarte mic.

Ungeti cu o picatura de ulei o tigaie antiaderenta si puneti-o pe foc.

Puneti toate legumele pe jumatate de wrap, presarati mozzarella rasa si oregano dupa gust, acoperiti totul cu cealalta jumatate a wrap-ului, presati putin ca sa nu se desfaca si puneti in tigaia incinsa cu capac.

Dupa 1-2 minute, intoarceti pe cealalta parte si mai lasati inca 1 minut sub capac.

Aveti grija, nu trebuie sa se arda sau sa se coaca, ci sa se incalzeasca usor totul, iar mozzarella sa se topeasca putin.

Demential este cuvantul care descrie cel mai bine preparatul!

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *