Pulpe de pui in sos cremos de smantana si ardei copt

Pulpe de pui in sos cremos de smantana si ardei copt

Ingrediente:
4 pulpe de pui( eu am folosit pulpe superioare)
1 ceapa mare
3 ardei copti
150 ml smantana lichida
ulei de masline
sare si piper dupa gust
marar proaspat tocat

Tocam ceapa marunt si o inabusim cateva minute in ulei de masline amestecat cu apa.

Adaugam si pulpele fara piele. Eu personal indepartez pielea ca sa nu iasa mancarea prea grasa, avand in vedere ca este un sos care contine si smantana.
Acoperim cu apa si lasam la fiert pana cand carnea este bine patrunsa.
Completam cu apa calda pe parcurs daca este cazul.

Adaugam smantana si ardeii copti curatati de seminte si taiati fasii subtiri. In acest moment, in oala ar trebui sa mai fie suficient lichid. Daca nu, punem putina apa calda si abia apoi smantana.
Dupa vreo 10 minute sosul este legat, condimentam cu sare, piper si marar proaspat tocat.

Sa va fie de bine si o zi frumoasa va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *