Pulpa de pui la cuptor cu legume si cus cus

Pulpa de pui la cuptor cu legume si cus cus

Ingrediente:
1 pulpa de pui dezosata
5 linguri cus cus tip paste
1 ceapa verde
1 morcov mic
1/2 patrunjel radacina
1/2 ardei kapia
1/2 dovlecel mic
ulei de masline
patrunjel frunze pentru aroma
1 praf de piper( optional)
un varf de lingurita seminte de chimion

Pulpa de pui se taie bucati potrivite.

Legumele se spala, se curata de coaja si se toaca dupa preferinta.

Intr-un vas yena se pun legumele (cu exceptia dovlecelului) si carnea de pui.
Presarati putin ulei de masline, semintele de chimion, apoi acoperiti cu apa si bagati la cuptor la 180 de grade, treapa sus-jos fara ventilatie. Pentru a ramane carnea suculenta, este bine ca vasul sa fie acoperit cu capac.

Cand carnea este patrunsa, adaugati dovlecelul cubulete si cus cus ul, completati cu apa daca este cazul si lasati in continuare la cuptor pana cand cus cus ul este facut. Dureaza in jur de 20 de minute.

La final presarati frunze de patrunjel din abundenta si un praf de piper daca doriti.

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar