Pulpa de pui cu legume

Pulpa de pui cu legume

Pulpa de pui este mult mai bogata in fier in comparatie cu pieptul. In plus, este si mai suculenta. Astfel, bebe o va manca mult mai bine.


Ingrediente:
1 pulpa de pui
1 morcov
1 patrunjel
1 mar
1 foaie de dafin( optional)
1 lingurita ulei de masline


Pulpa de pui se pune la fiert cu foaia de dafin, avand grija sa luam spuma de la suprafata.
Morcovul, patrunjelul si marul se spala, se curata de coaja, se taie bucati potrivite si se pregatesc la abur. Cand sunt patrunse bine, se paseaza cu blenderul si se pune o lingurita de ulei de masline. Pe langa faptul ca le va schimba putin gustul si nu vor mai parea fade, uleiul de masline ajuta si la digestie.
Carnea fiarta se dezoseaza, se toaca marunt si se pune peste piure.


Pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *