Pulpa de porc in sos cremos de dovlecei si rosii

Pulpa de porc in sos cremos de dovlecei si rosii

Ingrediente:
1 bucata pulpa de porc ( aprox. 400 grame )
2 dovlecei mari
3 rosii mari, bine coapte, fara pielita
1 ceapa
1 catel de usturoi
ulei de masline
ierburi de Provence si marar proaspat tocat

Legumele se spala si se toaca dupa preferinta.
Carnea se taie in bucati potrivite.

Intr-o oala cu capac vom inabusi cateva minute legumele in ulei de masline amestecat cu apa, apoi adaugam carnea si acoperim cu apa.

Lasam la fiert cu capacul pus in jur de o ora, timp in care mai completam cu apa calda daca este cazul.

Cand carnea este bine facuta, luam capacul si mai lasam la fiert pana cand avem un sos legat si cremos.

Condimentam cu ierburi de Provence si marar proaspat tocat.

DE-LI-CIOOS!
Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *