Piure de naut,cartof dulce copt si spanac

Piure de naut,cartof dulce copt si spanac

Nu credeam niciodata ca voi pune in aceeasi farfurie aceste legume. La prima vedere nu mi se pare ca ar fi o asociere fericita, dar pana nu incerci nu ai de unde sa stii. Am indraznit sa le combin si cand am gustat, am ramas surprinsa cat de bine merg împreuna. Asadar, indrazniti si voi, bebe va fi tare impresionat.


Ingrediente:
o ceasca naut fiert
1 cartof dulce
o mana spanac
1 lingurita ulei de masline(optional)


Cartoful dulce se spala si se coace la 200 de grade pentru aproximativ 40 de minute.
Spanacul se spala, se rup coditele si se fierbe 2-3 minute.
Toate ingredientele se pun intr-un bol, se paseaza cu blenderul si se adauga uleiul de masline. Eventual se pune si putina apa in care a fiert nautul pentru a fluidiza putin amestecul.


Va doresc bebei gurmanzi! Al meu a mancat tot bolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *