Piure de fructe cu fulgi de cocos

Piure de fructe cu fulgi de cocos

Este un piure cu fructe autohtone, dar cu ceva influente tropicale. Asta datorita fulgilor de cocos pe care noi ii folosim des in preparate. Dau parca un gust aparte piureurilor si o textura crocanta.
Bine-nteles, puteti folosi si alte fructe, nu cele folosite de mine. Fulgii de cocos merg foarte bine si cu : gutuie, caise, piersici, mango si lista poate continua.


Eu am folosit:
1 para
1 mar
2-3 prune
1 lingura fulgi de cocos


Fructele se spala, marul si para se curata de coaja si se pun la abur. Cand sunt gata, se indeparteaza coaja si de la pruna.
Se face un piure in care se amesteca fulgii de cocos. Dupa 5-10 minute, timp in care fulgii s-au hidratat, se poate servi.


Pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *