Pilaf cu pulpe de pui

Pilaf cu pulpe de pui

Un pranz delicios si pe gustul nostru, pilaful cu carne de pui a fost alegerea noastra pentru astazi.
Se face rapid si din ingrediente simple. Iar daca mai aveti si pui de casa, asa cum am avut noi, seccesul este garantat.

Ingrediente:
4 pulpe de pui
1 ceapa
1 morcov
1 cana cu orez hidratat in apa peste noapte
ulei de masline
patrunjel frunze pentru aroma

Carnea se spala bine, apoi se sterge cu servetele de hartie.

Legumele se spala si se curata se coaja.
Morcovul se da pe razatoarea mare, iar ceapa se toaca marunt.

Puneti la sotat in apa cu putin ulei de masline ceapa, dupa cateva minute adaugati si morcovul, apoi pulpele de pui.

Acoperiti cu apa si lasati sa fiarba la foc mic pana cand carnea este bine patrunsa.

Adaugati orezul, mai completati cu apa calda daca este cazul si lasati in continuare la fiert pana cand si acesta este bine facut.

La final presarati patrunjel verde tocat fin.

Un pranz consistent si delicios.

Sa va fie de bine, bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *