Piept de pui cu fasole verde

Piept de pui cu fasole verde

La categoria rapid si gustos intra si aceasta reteta de piept de pui cu fasole verde.
Mie personal nu imi place fasolea verde, dar bebele gurmand e incantat, indiferent cum o pregatesc. Pana acum i-am pregatit-o simpla, doar am fiert-o, am adaugat peste ea un cub micut de unt si niste ierburi aromatice. Sau se mai poate doar stropita cu putin ulei de masline si un strop de usturoi, doar pentru aroma.

Azi am zis sa mai schimb reteta, asa ca am gatit un delicios piept de pui cu fasole verde, cu cateva cubulete de rosii, niste ardei kapia si nelipsitul usturoi. Nimic pretentios, dar de efect si foarte bun.
Cand aveti vreme, incercati si aceasta reteta, eu cred ca merita incercata.

Ingrediente:
1 piept de pui mai mic
400 gr fasole verde pastai
1 rosie mare
2 cepe verzi
1 fir usturoi verde
1/2 ardei kapia
1 morcov mic
ulei de masline
marar dupa gust

Spalati legumele si tocati-le fin.
In ulei de masline amestecat cu putina apa inabusiti pentru cateva minute ceapa si usturoiul, apoi adaugati ardeiul, morcovul dat pe razatoare si rosiile cubulete.

Spalati si pieptul de pui, taiati-l bucatele potrivite si puneti-l si pe acesta peste legume. Acoperiti cu apa si lasati la fiert la foc mic pana cand carnea este bine patrunsa.

Pregatiti si fasolea verde. Eu am avut congelata, deci nu a trebuit sa ii fac mare lucru. Doar am taiat-o in bucati mai micute, apoi am pus-o si pe aceasta in oala si am mai completat cu putina apa.
Dureaza in jur de 15 minute sa fiarba.
La final am condimentat mancarea cu marar proaspat tocat.

Simplu si gustos. Succes pe toata linia.

Va doresc pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *