Piept de curcan cu spanac si cartof dulce

Piept de curcan cu spanac si cartof dulce

Ingrediente:


2 fasii piept de curcan
Jumate cartof dulce
O mana spanac 
1 ceapa verde 
1 lingura ulei de măsline
Ierburi de Provence
2 linguri iaurt
2 lingurite tapioca 


Pieptul de curcan se toaca foarte marunt. Ceapa verde se taie rondele, cartoful se curata si se taie cubulete, iar spanacul se spala, se rup eventualele codite si se toaca.
Intr-o craticioara se pune o lingura de ulei de masline si foarte putina apa si se calesc ceapa, cartoful si pieptul de pui cam 2 minute. Se acopera cu apa si se lasa pana cand sunt fierte legumele si carnea. Eventual se completeaza cu apa, daca aceasta scade. 
Cand sunt fierte, se adauga tapioca spalata in prealabil foarte bine, iaurtul, se mai pune putina apa si se lasa pana cand si tapioca este fiarta, cam 20 de minute. Tapioca este fiarta in momentul in care bilutele devin transparente. 
Se pune si spanacul tocat si se mai fierbe inca 2-3 minte. Se condimenteaza si se stinge focul.
Se serveste asa sau se paseaza cu blenderul.

Pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar