Piept de curcan cu orez si ciuperci

Piept de curcan cu orez si ciuperci

Ingrediente:
250 grame piept de curcan
150 grame ciuperci champignon
1 ceapa
1/2 morcov
1 mana de mazare congelata
1 cana cu orez cu bob lung
ulei de masline
1 praf de curcuma
sare, piper
ierburi de Provence dupa gust

Carnea se taie cubulete potrivite, legumele se curata si se taie dupa preferinta.

Inabusim cateva minute legumele, mai putin mazarea, in ulei de masline amestecat cu apa, apoi adaugam carnea, acoperim cu apa si lasam la fiert pana cand carnea este facuta.

Spalam orezul in cateva ape, apoi il adaugam in oala impreuna cu mazarea si completam cu apa calda.

Cand totul este gata, condimentam cu sare, piper, un praf de curcuma, iar la final ierburile de Provence.

Sa va fie de bine, dragi gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *