Pernute cu cascaval

Pernute cu cascaval

Sunt rumene, moi, miros senzational si au un gust pronuntat de branzeturi. Ghiciti ce avem aici? Pernute cu cascavalšŸ˜€
Sa trecem la treaba!

Ingrediente:
200 grame branza de vaci
3 linguri cu gris
2 oua mici
1 mana buna cascaval ras pe razatoarea mica
1 lingurita cu seminte de chia
oregano si cimbru dupa gust

Preincalziti cuptorul la 170 de grade.

Amestecati bine branza de vaci cu ouale, semintele de chia si grisul.

Incorporati si cascavalul ras, apoi condimentati cu oregano si cimbru si lasati amestecul sa se odihneasca in jur de 10 minute. In felul acesta grisul se va hidrata.
Compozitia trebuie sa fie densa ca plastilina, sa poata fi modelata intre palme.

Tapetati o tava cu hartie de copt, formati pernutele si asezati-le in tava, lasand putina distanta intre ele.

Bagati tava la cuptor pentru 20 de minute sau pana se rumenesc frumos deasupra. Depinde de cuptorul fiecaruia.

Veti descoperi niste pernute cu cascaval delicioase, bune atat calde, cat si reci.
Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *