Paste cu sos rapid de legume

Paste cu sos rapid de legume

Ingrediente:
1 mana buna de paste( eu am folosit penne, dar puteti pune ce paste va plac)
1 mana de legume tocate la alegere ( eu am folosit praz, morcov, patrunjel, ardei kapia, 1 rosie decojita sau bulion de casa)
2 lingurite ulei de masline
oregano si busuioc dupa gust
1 lingurita parmezan ras( optional)

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj si se dau deoparte pana pregatim sosul.

Intr-o craticioara se pune 1 pahar de apa si 2 lingurite de ulei de masline si se adauga legumele.

Se lasa la foc mic pana cand sunt facute, dar raman usor crocante. Va dura in jur de 20 de minute.

La final se condimenteaza cu oregano si busuioc si se adauga pastele peste sos.

Inainte de servire se poate presara putin parmezan sau orice alta branza.

Gata masa!
Pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *