Paste cu sos de smantana si piept de pui

Paste cu sos de smantana si piept de pui

Ingrediente:
o mana buna de paste
o jumatate piept de pui
1 ceapa mica
1 morcov mic
1 rosie
1 catel de usturoi
2 linguri cu mazare
50 ml smantana lichida
ulei de masline
oregano si busuioc dupa gust

Pieptul de pui se taie cubulete foarte mici si se pune la fiert in apa cu putin ulei de masline. Se lasa vreo 30 de minute, apoi se adauga legumele tocate sau date pe razatoare: ceapa, morcovul, catelul de usturoi, mazarea si rosia decojita.

Se completeaza cu apa daca este cazul si se mai fierbe totul inca 20-30 de minute.

Intre timp se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, se scurg si se dau deoparte.

Ne intoarcem la sos. Legumele si carnea sunt patrunse bine, adaugam smantana si mai lasam sa dea cateva clocote, pana cand capata consistenta unui sos.

Condimentam cu oregano si busuioc dupa gust, adaugam pastele si ii poftim pe gurmanzi la masa.

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Sa aveti pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *