Paste cu piept de pui si legume

Paste cu piept de pui si legume

Ingrediente:
100 grame paste
1/4 piept de pui
1 morcov
1 ceapa verde
1/2 ardei rosu
1 catel de usturoi
100 ml suc de rosii sau 2 rosii mari
ulei de masline
marar si patrunjel dupa gust

Pieptul de pui se taie cubulete foarte mici, legumele se curata de coaja, se toaca marunt, apoi se pun la inabusit 5 minute in ulei de masline amestecat cu apa.

Se adauga si carnea de pui, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana cand totul este bine patruns.

Adaugati si sucul de rosii sau rosiile decojite si tocate cubulete si mai lasati sa dea cateva clocote.

Intre timp, fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si se adauga peste sosul de legume si piept de pui.

Condimentati totul cu marar si patrunjel.
Eu nu am folosit, dar se poate presara mozzarella sau o lingurita de parmezan.

Gata! Un preparat usor de facut si hranitor.
Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar