Paste cu pesto din urzici, spanac si leurda

Paste cu pesto din urzici, spanac si leurda

Astazi va prezint o reteta primavaratica si savuroasa de paste cu verdeturi.
Se face foarte rapid, este satioasa, poate fi servita atat la pranz cat si la cina, este sanatoasa, este… este… continuati voi.
Ideea de baza: pregatiti aceste paste si nu veti regreta, copiilor le va placea cu siguranta.😀

Ingrediente:
50 gr paste
o mana urzici
o mana spanac
o mana leurda
100-150 ml lapte
1 lingurita parmezan ras
1 varf de cutit nucsoara

Urzicile, spanacul si leurda se spala, se curata de eventualele tije si codite mai groase, apoi se oparesc 2-3 minute, se scurg bine si se toaca.

Se soteaza apoi in ulei de masline amestecat direct cu laptele pentru cateva minute.

La final adaugati un praf de nucsoara si amestecati.

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si scurgeti-le.

Peste paste puneti sosul de verdeturi si presarati parmezan.

Sa va fie de bine, gurmanzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *