Paste cu branza de vaci si para caramelizata

Paste cu branza de vaci si para caramelizata

Pastele cu branza si para caramelizata pot fi servite atat la micul dejun, cat si la cina. Sunt dulci de la para, deci nu va fi nevoie sa adaugati alt indulcitor. Noua ne plac foarte mult, le servim cu placere de fiecare data.

Ingrediente:
o mana de paste
1 para micuta
1 lingura cu branza de vaci
1 lingurita cu mix de seminte rasnite( in, floarea soarelui, dovleav, susan)
1/2 lingurita fistic crud macinat
1 cub mic de unt

Pastele se fierb respectand indicatiile de pe ambalaj. Se scurg si se lasa putin deoparte.

Ne vom ocupa in continuare de para. Aceasta se spala, se curata de coaja, apoi se da pe razatoarea mare.

Puneti intr-o craticioara cubuletul de unt, lasati cateva secunde sa se topeasca, apoi imediat adaugati para. Lasati-o la foc mic in jur de 2 minute, nu mai mult. Nu vrem sa o prajim, ci doar sa fie usor calda si sa capete aroma. Sigur, in alte conditii am fi lasat-o mai mult, dar preparatul va fi servit de catre copii, asa ca ne adaptam.

Para astfel caramelizata o punem peste pastele scurse, dupa care adaugam celelalte ingrediente: branza de vaci, mixul de seminte si fisticul crud.

Omogenizati si sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *