Pasta de naut

Pasta de naut

Recunosc, aceasta este o reteta nu complicata, dar dureaza putin mai mult. Adica o incepi azi si o mananci maine, asta pentru ca nautul se lasa la hidratat peste noapte, apoi se fierbe si abia dupa aceea se prepara. Adica pana ajunge bebe sa manance pasta de naut, mami este deja satula de lucru. Dar va asigur ca merita, este foarte gustoasa si sanatoasa. Nautul este bogat in fibre, acid folic si furnizeaza o proteina vegetala de calitate necesara dezvoltarii bebelusului.


Ingrediente:
o mana de naut fiert ( eu am fiert alta data mai mult si am avut la congelator)
1 catel de usturoi 
1/2 cartof dulce
1 feliuta sfecla coapta -optional( pregatita cu alta ocazie si bagata la congelator)
ierburi de Provence
ulei de masline


Toate ingredientele fierte sau coapte in prealabil se paseaza cu blenderul, se adauga putin ulei de masline si ierburi de Provence pentru aroma.
Se serveste ca atare la pranz sau cina. Pentru copiii peste 1 an, se poate servi cu paine prajita la micul dejun sau ca si gustare. 


Sa va fie de bine, babei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *