Pasta de naut cu sfecla rosie

Pasta de naut cu sfecla rosie

Desi s-ar putea sa vi se para o reteta dubioasa, va garantez ca este foarte buna. Pe langa asta, este si plina de vitamine, dar si de proteine, datorita nautului.
Se prepara foarte repede, cu conditia ca nautul sa il aveti gata fiert in congelator, iar sfecla deja coapta. Daca nu, atunci acestea trebuie preparate. Nautul se lasa la hidratat de seara pana dimineata, apoi se fierbe a doua zi, in timp ce sfecla se pune la copt la 200 de grade in jur de 1-2 ore, depinde cat este de mare.
Se poate servi dimineata la micul dejun pe o felie de paine sau chiar goala. Sau, si mai bine, alaturi de bastonase de legume crude ori fierte.

Ingrediente:
200 gr naut fiert
100 gr sfecla coapta sau fiarta
1 lingurita ulei de masline
1 lingurita parmezan razuit
cimbru dupa gust

Puneti intr-un castron incapator nautul cu putina apa calda sau apa in care a fiert si pasati-l pana devine fin. Adaugati sfecla coapta taiata cubulete si continuati sa mixati.

Potriviti gustul cu o lingurita de parmezan ras, ulei de masline, iar la final putin cimbru.

O minunatie, nu are cum sa treaca neobservata aceasta pasta fina si aromata!

Pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *