Pasta de ficat

Pasta de ficat

Ingredinete:

1 ficatel de pui
1 catel de usturoi
1 ceapa verde
1 morcov
unt cat o aluna
cimbru


Ficatul se spala foarte bine si se pune la fiert pentru aproximativ 20-30 de minute impreuna cu usturoiul si eventual cu o foaie de dafin daca aceasta a fost deja folosita si in alte preparate. Se va lua spuma care se formeaza. 
Separat se fierbe la abur si morcovul si ceapa verde. Cand ficatul si legumele sunt fierte, se scurg si se paseaza toate la blender, adaugand si putina apa in care au fiert. Se adauga untul si cimbrul. Se serveste ca atare sau, pentru copiii peste 1 an se poate servi la micul dejun cu putina paine prajita.
Reteta poate fi facuta si cu ficat de curcan, doar ca in loc de un ficat intreg, vom folosi doar o jumatate.

Pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *