Papanasi la cuptor

Papanasi la cuptor

Acesti papanasi se fac atata de usor incat nici nu va puteti imagina.
Dar… exista si un dar… singurul inconvenient este ca sunt atata de buni, incat nici nu o sa va dati seama cand piticul i-a infulecat si trebuie sa mai faceti o portie.😀
Pe bune, i-am facut pana acum de cateva ori si de fiecare data Matei ii devoreaza cu aceeasi pofta ca prima data.

In caz ca sunteti curioase, reteta magica pentru 6 bucati:
200 gr ricotta( branza de vaci)
2 oua
2 linguri cu varf de faina
1 praf de vanilie
1 lingurita coaja rasa de portocala bio

Incingeti cuptorul la 180 de grade.

Ouale se bat putin ca pentru omleta si se adauga peste ricotta.

Se omogenizeaza bine, apoi se pun si celelalte ingrediente: faina, vanilia si coaja rasa de portocala.

Amestecati bine dupa fiecare ingredient adaugat, puneti in forme pentru briose si dati la cuptor pentru 30 de minute.

Sunt extraordinar de buni, nu veti regreta ca i-ati facut.

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *