Pancakes cu cascaval si piept de pui

Pancakes cu cascaval si piept de pui

Ingrediente:
1 ou
1 pahar de lapte( aprox. 300 ml)
1 pahar de faina( masurata cu acelasi pahar)
1 mana cubulete piept de pui facut la cuptor cu o zi inainte( puteti folosi orice friptura sau piept de pui fiert)
1 mana cascaval cubulete
1 praf de boia dulce
1 lingurita praf de copt
ierburi de Provence

Bateti oul cu laptele si adaugati treptat faina amestecata cu praful de copt.

Incorporati cubuletele de pui si cascavalul, apoi condimentati cu boia si ierburi de Provence.

Coaceti pancakes-urileĀ  cate 3-4 minute pe fiecare parte, la foc mic avand grija sa nu se arda.

Ca si sfat, focul trebuie sa fie mic, altfel riscati ca pancakes-urile sa fie rumene la suprafata, dar interiorul sa fie crud.

Sa va fie de bine, dragi gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *