Ostropel de pui cu tagliatelle

Ostropel de pui cu tagliatelle

Ingrediente:
4 pulpe superioare de pui
200 grame tagliatele proaspete
1 legatura ceapa verde
1 morcov
400 grame rosii decojite si tocate cubulete
1 catel de usturoi
ulei de masline
1 frunza de dafin
patrunjel frunze si busuioc proaspat dupa gust

Ceapa si morcovul se spala si se toaca marunt, apoi le inabusim 5 minute in ulei de masline amestecat cu apa.

Pulpele de pui se curata de piele ca sa nu iasa mancarea prea grasa, dupa care se pun in oala peste legume.

Acoperim cu apa cat sa le acopere bine, punem capacul si lasam la fiert la foc mic.

Dupa aproximativ 30 de minute adaugam rosiile cubulete, usturoiul felii, foaia de dafin si lasam la fiert in continuare in jur de 40-50 de minute, pana cand furculita intra cu usurinta in carne.

Daca ni se pare ca lichidul scade prea mult, mai completam cu putina apa calda.

Adaugam si pastele proaspete, avem grija sa fie suficient sos astfel incat sa se poata face si acestea, iar la sfarsit sa nu ramanem fara sos in oala. In 2-3 minute, acestea sunt fierte.

Condimentam la final cu frunze de patrunjel si de busuioc dupa gust.

Sa va fie de bine, dragi gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *