Muschiulet de vita cu bulgur, morcov si praz

Muschiulet de vita cu bulgur, morcov si praz

Ingrediente:
200 grame muschiulet de vita
1 morcov marisor
1 praz mic, doar partea alba
2-3 rosii cherry
100 grame bulgur
ulei de masline
1 praf de curcuma( optional)
1 praf de piper proaspat macinat
frunze de patrunjel tocate
busuioc uscat

Muschiuletul de vita se taie bucati mici.

Morcovul si prazul se spala, se toaca, apoi se soteaza cateva minute in ulei de masline amestecat cu apa.

Se adauga si carnea, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana este bune facuta. Se ia spuma cu o paleta ori de cate ori este nevoie.

Se pune bulgurul fara a fi spalat in prealabil, rosiile cherry taiate in 2 si se completeaza cu apa daca este cazul.

Dupa 20 de minute totul ar trebui sa fie bine patruns.

Se condimenteaza cu piper, curcuma, busuioc si patrunjel proaspat tocat.

Simplu si delicios.
Pofta buna sa aveti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar