Mancarica de linte verde cu legume

Mancarica de linte verde cu legume

Ingrediente:
1 cana cu linte verde
2 cepe verzi
1 morcov
1/2 ardei gras rosu
1/2 dovlecel
1 catel de usturoi
2 linguri pasta de rosii
ulei de masline
patrunjel si cimbru dupa gust

Lintea se spala bine cu apa rece, apoi se lasa la hidratat cateva ore.

Legumele se spala, se toaca dupa preferinta si se pun cateva minute la inabusit in ulei de masline amestecat cu apa. Dovlecelul il veti pune mai tarziu, deocamdata il lasati deoparte.

Se adauga linte, se acopera bine cu apa si se lasa la fiert in jur de 40-50 de minute. Se completeaza pe parcurs cu apa calda daca este cazul.

Cand este fiarta, se adauga dovlecelul si pasta de rosii si se mai fierbe totul cateva minute.

Condimentam cu cimbru si patrunjel tocat dupa gust si asta este tot.

Sa aveti pofta buna si o zi reusita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *