Mancarica de fasole boabe cu carne de pui

Mancarica de fasole boabe cu carne de pui

Ingrediente:
4 pulpe superioare de pui
500 grame fasole boabe fiarta
1 fir de praz, doar partea alba
3 rosii mari decojite sau bulion de casa
1 morcov
1/2 ardei gras rosu
ulei de masline
patrunjel frunze si cimbru dupa gust
putin piper proaspat rasnit

Pulpelor li se va indeparta pielea si chiar se pot dezosat si taia cubulete daca doriti. Eu le-am lasat intregi de data aceasta.

Legumele se spala, se curata si se taie dupa preferinta.
Se vor inabusi apoi in ulei de masline amestecat cu apa, cu exceptia boabelor de fasole, iar dupa cateva minute se adauga si carnea. Se acopera cu apa si se lasa la fiert pana cand pulpele sunt facute, in jur de 1 ora.

Adaugati rosiile decojite si tocate cubulete, boabele de fasole si mai lasati la foc mic inca vreo 15 minute.

La final rasniti putin piper, presarati patrunjel si cimbru uscat dupa gust.

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar