Mancare de pastai galbene cu copanele de pui

Mancare de pastai galbene cu copanele de pui

O mancare minunata, plina de gust si arome: pastai galbene cu copanele de pui. Un deliciu si mai multe nu!

Ingrediente:
1 kg pastai galbene
4-6 copanele
1 ceapa
1 ardei gras
2-3 catei de usturoi
2-3 rosii potrivite, fara coaja
ulei de masline
marar dupa gust

Prima data ne vom ocupa de legume.
Pastaile se curata de varfuri si se rup in bucati potrivite.

Ceapa, ardeiul, usturoiul si rosiile se curata si se toaca marunt.

Punem intr-o cratita incapatoare putin ulei de masline si un pahar cu apa, apoi toate legumele se vor sota pentru 5 minute.
Rosiile nu se pun acum, ci spre sfarsit.

Se adauga si copanelele, apoi se acopera totul cu apa si se lasa la fiert in jur de 50 de minute.

Puneti pastaile si rosiile, completati cu apa calda daca este cazul si mai lasati inca vreo 20 de minute la foc mic pana cand atat legumele cat si carnea sunt bine patrunse.

La final condimentati cu marar proaspat tocat.

Sa aveti o zi cu soare si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar