Iaurt cu fulgi de hrisca si piersica

Iaurt cu fulgi de hrisca si piersica

Aceasta a fost o combinatie extrem de reusita, mai ales ca am nimerit si niste piersici tare dulci si zemoase.

De obicei, prefer sa cumpar fructe de sezon, dar ma cam saturasem de vesnicele mere, banane si kaki. Am zis sa mai schimb putin si, chiar daca nu suntem in plina vara, am cumparat de la supermarket niste piersici care au fost neasteptat de bune.

Ingrediente:

1 iaurt mic 
2 linguri fulgi de hrisca
1 piersica


Fulgii de hrisca se pun peste iaurt si se omogenizeaza. Se lasa cam 15 minute sa se hidrateze.
Piersica se spala si se fierbe la abur. Cand este gata, se decojeste, se toaca marunt si se adauga peste iaurt.
Piersica poate fi inlocuita cu orice alt fruct preparat termic sau oferit ca atare: mango, prune, struguri, caise, cireșe. Depinde de imaginatia fiecarei mamici, dar si de fructele preferate ale micutilor.


Sa va fie de bine, bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar