Fulgi de hrisca fierti in lapte cu carob, fructe si seminte

Fulgi de hrisca fierti in lapte cu carob, fructe si seminte

Nu am mai pregatit fulgi de hrisca de ceva vreme pentru ca… am uitat ca am asa ceva in dulap😀
Da, chiar am uitat de existenta lor. I-am folosit o perioada, dupa care am zis sa mai facem o pauza. Si pauza am facut vreo cateva luni bune, asa ca hai inapoi cu fulgii de hrisca! Sa facem un mic dejun de sa il mananci cu ochii si mai multe nu.
Unde mai pui ca este si plin de vitamine datorita fructelor. Eu am folosit capsuni si piersica, voi puteti folosi ce este pe plac gurmandului sef.

Ingrediente:
2 linguri fulgi de hrisca
150 ml lapte
1 lingurita carob
1 lingurita mix de seminte macinate
fructe ( eu am folosit 1 capsuna si 1 piersica)

Laptele se pune la fiert impreuna cu fulgii de hrisca si se lasa pana cand acesta este absorbit aproape in totalitate. Dureaza vreo 5 minute, nu mai mult.

Cand sunt fierti, adaugati carobul si mixul de seminte macinate si amestecati bine ca sa nu se formeze cocoloase.

Decorati cu fructe proaspete taiate cubulete sau felii si sa imi spuneti, va rog, ce parere aveti. E bun, asa-i?

Pofta mare si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *