Friganele aperitiv

Friganele aperitiv

Friganelele aperitiv reprezinta o idee pentru un mic dejun rapid, economic si satios. Copiii il vor iubi de la prima imbucatura. Incercati-le si va asigur ca nu veti da gres cu ele.

Ingrediente:
2 felii subtiri de paine
1 ou
5-6 linguri cu lapte
4 felii foarte subtiri de rosie
3-4 masline desarate si taiate felii
cascaval ras( optional, cat iei cu 2 degete)
1 cubulet de unt pentru uns forma
busuioc, oregano

Preincalziti cuptorul la 180 de grade.

Bateti oul ca pentru omleta si adaugati laptele.

Dati painea prin acest amestec, apoi asezati-o in forma unsa cu putin unt.

Peste feliile de paine astfel inmuiate puneti rosiile si maslinele, dupa care presarati busuioc si oregano.

Bagati la cuptor 20 de minute, scoateti tava, presarati cascavalul ras si mai bagati la cuptor inca 10 minute.

Daca nu aveti cascaval, folositi mozzarella, gouda, chiar si emmental. Este buna orice branza care se topeste frumos si formeaza o crusta usor crocanta.

Sa va fie de bine, micilor gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *