Ficatel cu legume in papiota

Ficatel cu legume in papiota

Va propun o modalitate ingenioasa de a gati ficatelul de pui. In plus, nici nu veti murdari tavi, oale si asa mai departe. Dupa ce terminati treaba, spalati cutitul si… asteptati verdictul gurmandului sef.


Ingrediente:
1 ficatel proaspat de pui
3-4 rondele de dovlecel
1/2 cartof dulce
2-3 bastonase ardei kapia
1 catel mic de usturoi
ulei de masline
ierburi de Provence
hartie de copt
ata pentru legat


Incingem cuptorul la 180 de grade.
Ficatelul se spala foarte bine in apa rece.
Legumele se spala, se curata de coaja si se taie bucati potrivite.
Asezam legumele pe hartia de copt, deasupra punem ficatelul. Condimentam cu ierburile de Provence si stropim totul cu uleiul de masline.
Adunam capetele hartiei astfel incat sa formam un saculet in care avem legumele si ficatelul, apoi legam bine cu ata.
Punem pe o tava si dam totul la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.


Sa va fie de bine, piticilor gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar