Cus cus cu ou si legume

Cus cus cu ou si legume

Ingrediente:
3 linguri cu varf cus cus tip paste
1 ou
3 linguri de lapte
1/2 morcov dat pe razatoare
3-4 bastonase de ardei gras rosu tocate cubulete
2 buchete de broccoli
2 linguri ulei de masline
patrunjel frunze pentru aroma

Prima data se va fierbe cus cus ul, apoi se scurge si se pune intr-un bol. Amestecati-l cu 1 lingurita de ulei de maaline ca sa nu se lipseasca intre ele bobitele de cus cus.

Cealalta lingurita de ulei puneti-o intr-o tigaie antiaderenta, adaugati 1 cescuta cu apa si inabusiti legumele 5 -10 minute, pana cand sunt patrunse bine.

Scoateti legumele pe o farfurie, iar in aceeasi tigaie puneti oul batut cu cele 3 linguri de lapte. Amestecati in continuu, sa nu se arda.

Dupa ce si oul este facut, puneti inapoi in tigaie legumele si cus cus ul, incorporati ingredientele si presarati patrunjel proaspat tocat.

Gata pranzul!

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *