Cus cus cu muschiulet de porc si ardei copt

Cus cus cu muschiulet de porc si ardei copt

Ingrediente:
1 muschiulet de porc mai mic
1 cana cu cus cus
2-3 ardei kapia copti( eu am avut la congelator)
1 lingura pasta de ardei( puteti pune si pasta de rosii, bulion, suc de rosii)
1 ceapa rosie
1/2 morcov
ulei de masline
oregano dupa gust

Carnea se spala si se taie in felii groase de un deget, apoi se pune la fiert in apa cat sa o acopere foarte bine.

Legumele se spala si se toaca dupa preferinta, iar atunci cand carnea este aproape fiarta, se vor adauga si ele in oala.
Se completeaza cu apa calda daca este cazul.

Dupa vreo 15 minute din momentul in care fierb si legumele, adaugati cus cus ul si pasta de ardei, completand cu apa si de aceasta data.

Lasati pe foc pana cand totul este bine facut.

La final se presara oregano si se adauga aproximativ 2 linguri cu ulei de masline.

Sa aveti pofta buna si nu uitati sa imi dati de stire daca ati gatit si v-a placut reteta mea😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *