Crumble cu mere si fulgi de ovaz

Crumble cu mere si fulgi de ovaz

Ingrediente:
1 mar
1 banana
1 lingura ulei de cocos+ pentru inabusit merele si uns vasul
1 lingura cu miere
4 linguri cu varf fulgi de ovaz
cateva stafide
1 praf de scortisoara

Amestecati fulgii de ovaz cu 1/2 banana pasata cu furculita, 1 lingura ulei de cocos, 1 lingura de miere si lasati-i deoparte pana pregatiti restul.

Marul se curata de coaja, se taie cubulete si se pune la inabusit cu putin apa si un varf de lingurita ulei de cocos. Dupa 5 minute se adauga cealalta jumatate de banana taiata cubulete, stafidele si praful de scortisoara. Mai lasati pe foc pana scade tot lichidul.

Preincalziti cuptorul la 180 de grade, treapata sus-jos, fara ventilatie.

Ungeti cu ulei de cocos un vas termorezistent, puneti compozitia de mere, apoi fulgii de ovaz in strat uniform.

Bagati la cuptor 35 de minute.

Delicios, pe cuvant de Bebe Gurmand!

Astazi am facut o portie mica pentru prima data, dar pe viitor fara discutie voi face intr-o tava mai mare. Asa de buna a iesit😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar