Crumble cu mango si fulgi de hrisca

Crumble cu mango si fulgi de hrisca

Tocmai ce am vizitat Franta cu reteta de Mousse de ficat. In Italia am fost, har Domnului, de nenunarate ori si am tot mancat paste si iar paste. O sa urmeze si o pizza, fiti pe faza.
Pai in Anglia nu ar merge si gurmanzii astia mici si faini? Sigur ca ar merge…

Pentru astazi puneti-va sorturile si va poftesc in kitchen ca sa gatim cel mai bun si minunat crumble cu mango si fulgi crispy de hrisca.

De obicei, englezii pregatesc acest desert cu prune, mere, pere sau rubarba si il servesc alaturi de o cupa de inghetata. Mamici, faceti portie dubla. Va garantez ca o sa va placa. Pe langa asta, puteti folosi absolut ce fructe aveti la indemana.
Eu am folosit mango pentru ca aveam unul foarte copt ce nu ar mai fi rezistat inca o zi si m-am gandit ca ar fi pacat sa il arunc.

Haideti sa preparam cel mai usor desert EVER, ca suntem in Anglia. 😀

Ingrediente:
3 linguri cu varf piure de mango
3 linguri rase fulgi crispy de hrisca
100 ml lapte

Setati cuptorul la 180 de grade.

Puneti intr-un vas ramekin piureul de mango, apoi fulgii de hrisca si acoperiti cu lapte. Fulgii trebuie sa fie acoperiti in totalitate cu lapte.

Dati la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

Nu este obligatoriu sa faceti mango piure. Il puteti taia si bucatele, oricum la cuptor se va inmuia foarte tare.

Dupa ce scoateti minunatia asta din cuptor, sa o lasati bine sa se raceasca, apoi puteti sa-i chemati la masa pe micii devoratori de bunatati.

Sa va fie de bine, gurmanzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *