Crema de mei cu mascarpone si zmeura

Crema de mei cu mascarpone si zmeura

Nu credeam in viata mea ca o sa ajung sa mananc mei. Ca o paranteza, eu mananc tot ce mananca si Matei, mai putin broccoli, pe ala chiar nu pot…

Pentru mine meiul era pentru papagali. Dar surpriza: oamenii mananca mei, fulgi de mei si chiar ies niste preparate super-bune din asa ceva. Pana si eu am ramas uimita cat de buna a iesit aceasta budincuta.
Sa o incercati, noua ne-a placut maxim.

Ingrediente:
200 ml lapte de cocos
1 lingura fulgi de mei
1 lingurita mascarpone
1 lingurita fulgi de cocos
zmeura

Laptele se pune la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga fulgii de mei.

Amestecati in continuu si lasati la fiert in jur de 15 minute. Aveti grija sa nu se prinda, de aceea ar fi bine sa folositi o oala antiaderenta.

Va rezulta o compozitie exact ca si grisul cu lapte. Puneti fulgii de cocos si amestecati, apoi dati deoparte sa se racoreasca.

Incorporati si mascarponele, de preferat cand preparatul este usor caldut, nu fierbinte.

Decorati cu zmeura si sa imi spuneti sincer: asa-i ca e bun?

Pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *