Clatita cu ricotta si legume

Clatita cu ricotta si legume

Nu stiti ce sa mai pregatiti pentru micul dejun? Bebe Gurmand va sare in ajutor ca de obicei cu o clatita rapida si plina de culoare.
Puteti folosi orice legume aveti prin frigider, de la ardei si ciuperci, pana la rosii, mazare fiarta, felii subtiri de dovlecei sau chiar morcov fiert inainte.

Ingrediente:
1 ou
150 grame ricotta
100 grame iaurt
2 linguri faina
1 lingura ulei de masline + putin ulei pentru uns forma
oregano dupa gust

Pentru topping: felii de ciuperci Champignon, rosii, ardei gras rosu, masline

Preincalziti cuptorul la 180 de grade si ungeti cu putin ulei un vas termorezistent.

Amestecati ricotta cu iaurtul si oul putin batut ca pentru omleta, apoi incorporati faina si o lingura de ulei de masline.
Condimentati cu oregano dupa gust.

Turnati amestecul astfel obtinut in vasul uns cu ulei, apoi presarati felii foarte subtiri de ciuperci Champignon, rosii, ardei gras rosu si masline.

Bagati la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

O minunatie de clatita, nu are rost sa v-o mai spun.
Pofta buna, dragi gurmanzi mici si mari deopotriva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *