Clatita cu branza de vaci si rosii cherry

Clatita cu branza de vaci si rosii cherry

Nu stiu cum sa va spun, dar asa a fost de buna aceasta clatita cu branza de vaci si rosii cherry, incat musai sa o faceti si voi. Singura problema a fost ca s-a terminat prea repede, pe cuvant.

Ingrediente:
2 oua
30 ml lapte
150 gr branza de vaci
3-4 rosii cherry
2 linguri cu faina
2 linguri cu ulei de masline
marar si oregano dupa gust

Preincalziti cuptorul la 180 de grade.

Bateti bine ouale cu laptele si faina, apoi adaugati branza de vaci si omogenizati.

Incorporati si 1 lingura cu ulei de masline, condimentati totul cu marar si oregano din belsug.

Ungeti cu uleiul ramas un vas termorezistent, transferati aluatul in vas, puneti felii subtiri de cherry din loc in loc si dati la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.

Sa va fie de bine, stiu ca o sa va placa maxim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *