Ciorba de sfecla rosie cu taietei

Ciorba de sfecla rosie cu taietei

Ingrediente:
1 sfecla rosie mica
1 ceapa
2 morcovi
1 patrunjel
1 felie mai mare de telina
1 ardei kapia rosu
4-5 cartofi potriviti ca marime
1 mana de taietei
200 ml bors
ulei de masline
patrunjel frunze si leustean dupa gust

Toate legumele se spala, se curata de coaja si se toaca marunt.
Intr-o oala de aproximativ 3 litri puneti putin ulei de masline si un pahar mare cu apa si sotati cateva minute legumele, mai putin cartofii.

Acoperiti apoi totul cu apa si lasati sa fiarba la foc mic in jur de 25-30 de minute.

Puneti si cartofii cubulete si mai lasati sa fiarba pana cand toate legumele sunt bine facute.

Adaugati in oala borsul si lasati sa dea inca vreo 2 clocote.

Cu 1 minut inainte de a stinge focul, puneti taieteii.

La final condimentati cu patrunjel frunze si leustean dupa gust.

Delicios!

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *