Ciorba de porc cu smantana si tarhon

Ciorba de porc cu smantana si tarhon

Ingrediente:
300 grame pulpa sau muschiulet de porc
1 ceapa
1 morcov
1 patrunjel
1/2 ardei gras rosu
1 tija de apio sau 1 felie de telina
1 pastarnac
1 mana de mazare congelata
200-250 ml smantana grasa( minimum 25% grasime)
leustean si tarhon dupa gust
ulei de masline

Carne se taie cubulete potrivite.

Legumele se spala, se curata de coaja, apoi vor fi tocate dupa preferinta.

Punem intr-o oala putin ulei de masline amestecat cu 1 pahar de apa si inabusim 5 minute legumele.

Adaugam apoi carnea, acoperim cu 2 litri de apa si lasam la fiert in jur de 70-80 de minute, pana cand carnea este bine facuta.

Mai completam pe parcurs cu apa calda daca este cazul.

Intr-un castron vom pune smantana si cateva polonice de ciorba fierbinte si amestecam.

Facem acest lucru pentru a incalzi smantana astfel incat sa nu se branzeasca in momentul in care o veti adauga in ciorba.

Odata facuta aceasta operatiune, puneti amestecul de smantana in oala, condimentati totul cu leustean si tarhon si stingeti focul.

Daca doriti, puteti adauga smantana numai in momentul servirii.
Sau, daca nu ati introdus inca smantana, nu este nicio probelma. Adaugati 1-2 linguri de iaurt in momentul servirii.

Garantez succesul😀

Sa va fie de bine, gurmanzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *